Vychutnejte si kousek Mexika!


Příprava na mexickou vepřovou směs nemůže být jednodušší a nemusíte být zrovna masterchef:)
Nakrájejte si na nudličky očištěné libové vepřové maso (vepřovou panenku, pečeni nebo třeba kýtu) a naložte do naší marinády TEX-MEX na alespoň 2 hodiny. Připravte si na plátky nakrájenou červenou cibuli a na nudličky nakrájené papriky (mix červené, žluté a zelené).
V rozpálené pánvi lehce orestujeme cibuli, vložíme vepřové maso i se zbytkem marinády a přidáme mix nakrájených paprik. Osolíme, opepříme a za občasného promíchání podusíme pod pokličkou do změknutí.
V případě, že budete směs plnit do tortilly, tak bude potřeba omáčku trochu zredukovat. Tortillu pak můžete potřít dipem Guacamole (z rozmačkaného avokáda, citronu, česneku a bílého jogurtu, sůl,pepř), přidat vaší oblíbenou zeleninu (salát, rajče, paprika,..), vepřovou směs a jen zabalit a v případě že vlastníte kontaktní gril, tak můžete i nechat zapéct.
Pokud si chcete vychutnat mexickou směs jen tak bez tortilly, tak určitě s jasmínovou rýží, Nachos lupínky a bílým jogurtem jako dip.
Rychlá příprava s fantastickým výsledkem určitě potěší vás i vaší rodinu !!
Suroviny na směs: 300 ml TEX- MEX marináda CHEFS, 1 kg vepřové maso, mix čerstvých paprik, červená cibule, olej, sůl, pepř,